Novi Sad
04.07.2011.
19:46 > 15:08
Radovi na izgradnji nove hladnjače javnog preduzeća "Tržnica" su završeni, tako da će već u septembru biti spremna za skladištenje velike količine voća i povrća.
  • ne znam vise ni sam

    05.07.2011 07:44
    Ova vlast je uspela i nesto sto je izgledalo nemoguce! Uspeli su da uguse najlon pijacu svojim nametima i haracima! Ko ne veruje neka ode nedeljom i uveri se! Na platou za automobile mozda dvadesetak vozila a tezge, jedna puna pa pet praznih! Sada ce krenuti da delju i subotom. Ne interesuju njih apeli prodavaca, bitno da obezbede plate za kurtu i murtu koje su pozaposljavali u trznici! A sto se tice hladnjace, ako neko ne bude uhapsen zbog nje onda stvarno....
  • Lalla

    05.07.2011 06:44
    da nije jako tuzno...bilo bi..
    Novi Sad je imao u okviru "Centroslavije",dobro razradjenu veliku HLADNJACU sa iskusnim i uigranim timom!!!
    I onda je devedesetih unistavanjem svega sto postoji i prodajom u bescenje;
    unistena i postojeca hladnjaca!!!!!!!!!
    Grad nije nasao interes da se hladnjaca odrzi..i radnici ne ostanu bez posla...
    Sada se evo hvalise novom hladnjacom....
    A za unisteno niti je ko odgovarao,,,niti ce da odgovara!!!!!!!
    Najtragicnije je;sto novim povezivanjem staza;kojom se Vlada toliko hvali;nisu obuhvaceni radnici bivse hladnjace,zato sto nema ko da zatrazi u njihovo ime pokretanje postupka;posto je unistena u korenu!!!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna